Recipes for food matching


Tartine salée julienne

Savoury avocado, tomato and pepper tart with bacon

  • Aperitif
  • Serve with : Crémant de Loire Rosé Brut
Verrines de carottes et d'asperges

Carrot and asparagus cups

  • Aperitif
  • Serve with Cuvée Réservée Brut
Soupe Fraiche de Concombre

Chilled cucumber and chive soup

  • Starters
  • Serve with Crémant de Loire Chardonnay
Soupe de poulet aux légumes façon « thaï »

Chicken and Thai vegetable soup

  • Starters
  • Serve with Essentiel d’Amiot
Tagliatelles fraîches au homard et jeunes pousses

Fresh tagliatelli with lobster and young salad leaves

  • Main course
  • Serve with cuvée Elisa
Blanquette de veau «maison»

Blanquette of veal

  • Main course
  • Serve with Esprit d’Amiot
Tartelettes aux fruits rouges

Red fruit tartlets

  • Dessert
  • Serve with Rouge Demi Sec
Tiramisu au chocolat

Chocolate tiramisu

  • Dessert
  • Serve with Cuvée Réservée Demi Sec 
Aumônière de crêpe pêche - nectarine

Peach and nectarine pancakes

  • Dessert
  • Serve with Crémant de Loire Brut